8 jaar eigen baas!!!! (incl zw portret portfolio)

02-01-2019 21:53:20


Yes!!! 8 jaar ondernemer! Nu kan ik hier een heel verhaal houden over waarom ik de allerbeste baas ben (ben ik), over hoe heerlijk het is om te werken zoals ik wil werken (het beste ooit) en hoeveel fijne mensen ik hierdoor heb ontmoet (heeeel veel). Maar eigenlijk wil ik gewoon meer doen van het allerfijnste werk dat ik kan bedenken. Fotograferen.


Dus om te vieren dat ik 8 jaar eigen baas ben en 8 jaar als fotograaf werk ga ik 8 portretten maken. Vrij werk. Zonder idee vooraf wat het gaat worden. Geen idee ook nog wie ik ga fotograferen. Ik zoek vooral jullie. 


Dus, als je denkt ‘yesss leuk!’, mail me. Als je denkt ‘ooohhh neee ik durf niet!’, mail me. Als ik je niet ken, vertel dan vooral ook even wat over jezelf of link even naar een twitter of instagram profiel. Dat maakt het voor mij wat makkelijker om een keuze te maken. :)

Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt zodat je kunt kijken of het je nog steeds leuk lijkt of dat je nog steeds niet durft. Uiteindelijk kies ik zelf 8 mensen uit waarmee ik coole portretten ga maken.