Miranda Smit - van Keulen

02-10-2018 15:24:40

Gelukkig ben ik met de fijne mensen die ik om me heen verzameld heb ik de afgelopen jaren. Een deel van die mensen had ik nooit ontmoet als ik niet was gaan ondernemen.
Al langer speel ik met het idee om een serie portretten te maken van deze mensen. Dit is de eerste. Geen idee of het een terugkerend iets wordt maar dat zie ik later wel.


Nu wil ik vooral dat jullie kennismaken met Miranda Smit - van Keulen

We kennen elkaar sinds onze begindagen als ondernemer. Zo'n 7 jaar geleden raakten we aan de praat bij één of andere bijeenkomst. Ik gok dat de bijeenkomst iets van "Verhoog je omzet" of "Netwerken als een professional" heette. 

Ik moet al lachen als ik ons daar nu samen bij zo'n bijeenkomst voorstel. Maar, we vonden elkaar en bleven de volgende jaren aan de praat.

Want als we elkaar ergens in vonden was het wel dat we de dingen op onze eigen manier wilden doen. Alle goedbedoelde adviezen over meer omzet, zakelijke kleding, visitekaartjes uitdelen en deze mensen nabellen was niet echt wat we zochten.


"Kan ik even iets aan je voorleggen?"

Waarna het gesprek vervolgens alle kanten op gaat en we beide met nieuwe ideeën en energie weer aan de slag gaan. <3

Vorige week fotografeerde ik Miranda met haar Moppies, verschillende karakters die kinderen steun en troost bieden bij een ingrijpende gebeurtenis. De moppies verblijven al op een aantal basisscholen in Enschede en in verschillende hospices in Twente. Die foto's zie je later maar het mooie gordijn op onze shootlocatie vroeg ook om dit portret.