TOUGH TUNES EXPOSITIE

17-05-2018 12:43:29

"Ik kan niet tegen grote mensen massa's, dan word ik angstig. Ik zou dus nooit naar zoiets toe gaan en als ik op straat mensen tegenkom die er uit zien zoals de mensen op de foto's zou ik ook een beetje angstig worden. Maar nu is dankzij jou mijn beeld veranderd, ik heb iets geleerd wat ik anders nooit had geweten." 

Zondag 6 mei was de opening van mijn allereerste echte expositie en dit was één van mijn favoriete reacties.

Het was te gek en als ik eraan terug denk krijg ik nog steeds een dikke grijns op mijn hoofd.


Ik ben natuurlijk echt supertrots op deze expositie. Toen ik de eerste keer naar een hardcore show ging wist ik dat ik dit verhaal wilde vertellen. Ik fotografeerde nog niet maar ik vond het zo te gek dat het wel moest. 


Het was dan ook te gek om te zien dat er zo veel mensen langskwamen tijdens deze opening. Dat ik tijdens mijn praatje kon vertellen waarom deze scene zo belangrijk voor me is, waarom ik er zo gek op ben. 
Dat mensen een beetje binnen konden kijken door de foto's, door het lezen van de songteksten en bij 3 bands (First Blood, Biohazard en No Warning) ook konden luisteren naar datzelfde nummer. 

Je kunt nog tot en met eind juni komen kijken, lezen en luisteren en ik zou het echt heel tof vonden als je dit doet.

Wil je samen een kijkje nemen en mijn blije hoofd zien als ik hier over praat stuur me dan even een mail!

Waar: Art One, expositieruimte van Artikel 1
Adres: Oldenzaalsestraat 3, Enschede
Wanneer: tijdens kantooruren


Verder kun je vanaf vandaag t/m 3 juni tijdens Muziek in de Straten ook in de stad een serie muziekfoto's bekijken. Op het van Loenshof vind je in totaal 16 hele grote foto's van én hardcore bands én een aantal lokale bands. 

En omdat ik je aandacht nu toch heb kan ik je ook vertellen dat dat nog niets alles is want er komt ook nog een hele toffe expositie aan met alleen maar foto's van Lovers & Lions maar daar vertel ik je later meer over.